Vernisaj “Program viitor/Coming soon”

Program viitor/Coming soon

By Jack Rider

Lucrarea trateaza starea cinematografiei romanesti contemporane, iar prin extensie a productiei contemporane de cultura din Romania. Fiind o observatie asupra lipsei de originalitate si diversitate din cinematografia noastra, se incearca si un discurs despre conditia unei culturi relativ mici pe plan mondial, ce se complace cu aceasta stare livrand ce e asteptat de la ea. Practic proiectul consta dintr-o serie de afise de film, pentru niste ipotetice filme ce abordeaza genuri mai variate decat ceea ce incepe din ce in ce mai mult sa devina un gen unic de “filme romanesti”.

Program viitor/Coming soon poate fi vazut in cadrul expozitiei(de grup, astfel puteti vedea si multe alte lucrari acolo, poate si mai si, eu imi permit sa va invit in numele peretelui consacrat artei mele) de licenta a promotiei 2007/2010 UNARTE, departamentul Foto-Video. Eu va astept in Sala 54 si va astept impreuna cu lucrarea cu pricina. Nu stiu daca o sa va placa sau nu, dar nici nu prea e esential asta, important e sa ne vedem si sa avem ce povestii dupa. Povestile legate de arta sunt mai savuroase decat cele legate de pescuit si betii crunte. Garantez eu.

Vernisajul are loc vineri 25 iunie de la ora 18 la Facultatea de Arte Plastice, acolo unde etajul 4 a fost transformat intr-o galerie de (speram noi) arta.

Adresa: Strada General Budisteanu, nr 19 (sediul UNARTE de langa Catedrala Sf.Iosif)

Map: http://www.google.com/mapmaker?ll=44.442819,26.090609&spn=0.004964,0.007446&z=17&hl=ro

~ by Jack Rider on June 24, 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: