ilustrarea cu exemple

Comunicatul de presa de pe site-ul official AC/DC:

04.14.2009
AC/DC Date In Bucharest Falsely Advertised
Promoters in Bucharest, Romania have been falsely advertising AC/DC as the headliner for their 2 day Bucharest Rock Arena festival happening on May 30 and 31, 2009.Tickets for this event have been available online as well as various retail outlets in Bucharest. AC/DC’s Black Ice World Tour is sweeping through Europe where the band are headlining the 02 Arena in London tonight as well as April 16, 2009. AC/DC fans are encouraged to visit the ACDC.com tickets page for a list of all sanctioned concerts. AC/DC will complete another 20 European dates before returning to the U.S. for a tour which kicks off on July 28 in Foxborough, MA.

ac-dc-anulat

Articol preluat de pe Feeder.ro care l-a preluat din alta parte.

AC/ DC NU mai vine în România! Cel puţin nu pe 31 mai şi nu la Bucharest Rock Arena!
Organizatorii, un grup de oameni de afaceri din Israel au anunţat că festivalul va fi amânat, iar ACDC, anunţată cu surle şi trâmbiţe nu va mai concerta la Bucureşti. Potrivit agenţiei One Event care ar fi trebuit să se ocupe de artiştii români din festival, întreg evenimentul nu mai are şanse să se întâmple.
Asta după ce bilete au fost puse în vânzare, iar afişele care anunţau concertul trupei australiene au fost postate în oraş. Organizatorii, firma Playcool se află în Israel de o săptămână şi şi-au închis telefoanele.

Cristian Busuioc, manager One Event a declarat: “Pe 31 mai AC/DC nu cântă în România. Este sută la sută. Avem contraconfirmare şi de la agentul trupei cu care am vorbit în urmă cu două ore. Nu ştim exact dacă a existat vreodată un contract, cum arăta acel contract, cu cine s-a semnat şi aşa mai departe. Noi am avut implicarea la acest eveniment, era strict pentru artiştii români. O să analizăm după aceea, mâine, situaţia şi, dacă vom considera s-ar putea să fie un proces de imagine între noi şi Play Cool”.

Legat de ce discutam mai jos. E o stare mentala asta, nu o problema izolata. See how you like it !

jack.

P.S. In final va dau copy paste la un comment aparut pe postul celor de la feeder.ro legat de acest eveniment. Nu stiu cine a scris asta ca e semnat AC\DC dar este genial omul asta (m-a durut burta de ras) :

“Nu are rost sa va simtiti vinovati dragi oameni de afaceri din Israel, chiar nu are rost. Singuri vinovati pentru aceasta situatie, suntem noi cei de la ACDC. Si vina e si mai grea vazand ca tapii ispasitori au devenit cei de la One Event. Eu, angus young, jur ca baietii si fetele de la One Event nu au nicio vina. Eu si fratele meu Malcom am pus toate posterele negre prin oras crezand ca va fi o gluma buna (am facut-o pentru lol-uri). A fost o idee proasta. Eu i-am zis lui malcom ca daca facem posterele negre s-ar putea sa iasa scandal (negru=negativ, ganduri negre, etc) dar… eu am zis, eu am auzit. Cred ca ar fi fost altceva daca faceam posterele roz (roz=optimism, siguranta, veselie, etc) si puneam si un cangur (ca nu degeaba suntem din australia, nu?) Ma rog, ce-a fost a fost… N-are rost sa ne concentram pe fazele negative.

In speranta ca nu am suparat pe nimeni, ne cerem inca odata scuze. Rock forever, disco never.

Angus si (nesimtitul de) Malcom”

~ by Jack Rider on April 15, 2009.

3 Responses to “ilustrarea cu exemple”

  1. pfff… si eu care ma pregateam sa “piatra” 😐

  2. Si eu sa “rostogolesc” alaturi de Ana.

  3. @Kia: vezi, de-asta te plac eu pe tine. ur smart and funneh (mie mi-a luat mult timp pana sa prind de poanta 😦 )

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: