Bravos natiune!

Astazi cand se intampla ce se intampla peste Prut ma gandesc ca undeva, chiar in si in cele mai inchise societati din lume dreptatea isi face loc si se face auzita. Nu e oare un pic ciudat ca in statul ce este statistic cel mai sarac din Europa popularitatea partidului comunist aflat la guvernamant de 8 ani are o popularitate in continua crestere? Ba mai mult reuseste sa castige alegerile cu procente din ce in ce mai mari. Gasesc ca e un pic impotriva naturii umane sa isi iubeasca din ce in ce mai mult stapanitorul cu cat starea tarii sale se degradeaza si teritoriul se imputineaza.  Probabil ca nu se va schimba nimic radical in Moldova, dar este un inceput. Se aude din nou un glas si un gand ce nu s-a mai auzit atat de puternic din 1990. Cei ce lupta astazi la Chisinau au reusit sa reaminteasca ca oamenii nu sunt dispusi sa traiasca in supunere la infinit. Ca oamenii nu pot sa inghita indeterminat orice abuz al politicienilor.

Sper din tot sufletul ca ce se intampla astazi acolo sa fie o sursa de inspiratie si o dovada de curaj pentru noi cei din Romania care peste cateva luni va trebui sa ne alegem sper eu noul Carmaci.

jack.

~ by Jack Rider on April 7, 2009.

2 Responses to “Bravos natiune!”

  1. bravo! ma bucur ca mai sunt oameni care simt ce este important in aceasta lume a desertaciunilor

  2. Vor da chix pentru ca nimeni n-are nici un interes vis-a-vis de ei. Sunt pe marginea drumului, in afara oricarui circuit economic.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: