Stadionul Viitorul

Astazi am sa va spun o poveste. Demult, demult de tot a fost o echipa de fotbal. Si echipa asta de fotbal se numea FC Oltul Scornicesti. Nume mari din fotbalul actual au trecut pe acolo: Dorinel Munteanu, Victor Piturca sau Dan Petrescu. Echipa asta mare in vremurile acelea, din cauza netului avantaj geografic juca in Divizia A. Printr-o minune nu a castigat nici un campionat, dar a reusit totusi sa semenea teama in randurile echipelor mai dezavantajate prin plasamentul defectuos pe harta patriei. Echipa asta a fost cladita, de cel ce azi demoleaza fotbalul de pe la noi Mitica. Mitica si atat.

Asa arata astazi stadionul Viitorul din Scornicesti. Un complex sportiv mare, chiar foarte mare. Un stadion mult mai mare decat cel al actualei campioane, unde momentan activeaza cateva fabrici de textile, iar birourile si multe incaperi au fost transformate in apartamente.

In mod paradoxal strada Viitorului din Bucuresti e una din cele mai sinistru astfaltate (desi central), si plina de tigani. O fi ceva cu numele asta.
jack.

~ by Jack Rider on May 7, 2008.

5 Responses to “Stadionul Viitorul”

  1. hum… si tu ai fost la Scornicesti. mie mi s-a parut sinistru pe acolo. siiiiniiiistru!!!!! plin de fabrici enorme falimentate(re).
    sinistru

  2. Scornicestiul e misto

  3. Nu pare atat de sinistru, nu sunt bani pentru amenajare ka stadionul e foarte bun are incalzire la gazon si nu tine apa kand plouo. Daka cineva vrea sa investeasca primaria se opune. Luati pe cei de la primarie in pene ka aia sunt de vina.

  4. mda….degeaba ai stadion daca echipa pula…..iar ca sa ai echipa trebuie s ainvesteasca cineva numai ca la scornicesti toti se uita sa fure…nu s afaca ceva…are dreptate e sinistru:((:(((

  5. imi doresc o echipa de fotbal abevarata

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: