kosovo is serbia

     Agitatie mare pe tema Kosovo si Serbia. Trendul in randul tineretului este sa fie de partea kosovarilor ce pozeaza in postura de asupriti sub puterea fostului colos comunist iugoslav. Dupa mintea mea lucrurile nu stau chiar asa.

Kosovo nu a existat niciodata. El este o regiune separatista creata artificial, prin infiltrarea de catre americani a albanezilor in teritoriul Serbiei. Kosovo is Serbia. Victima aici este Serbia. Si pentru una din putinele ori sunt mandru ca sunt reprezentat de autoritatile romane. Apreciez faptul ca Romania nu recunoaste Kosovo, si nu ar trebui sa il recunoasca niciodata. Ceea ce se intampla acum este un abuz, de care doar cineva ingust la minte s-ar putea bucura. Nu ne vom alege decat cu mai multe proteste ale ungurilor, mai multe atentate ale ETA in Tara Bascilor, atentate in Catalunia, Cipru, Turcia si tot asa. Separatismul nu cred ca trebuie incurajat sau sustinul ci combatut, el este un fenomen ce duce la razboi civil, atentate, ura.
Eu unul nu voi recunoaste vreodata Kosovo ca fiind un stat independent. Pentru mine va fi mereu o provincie sarbeasca. In vremea comunismului, dar cred ca e foarte valabil si in zilele noastre era o vorba : “Romania are doi vecini prieteni Serbia si Marea Neagra”. E una din putinele dati cand am reusit sa nu intoarcem spatele unor prieteni, sau unui popor ce nu ne-a vrut niciodata raul. Asa cum am reusit sa facem de multe ori…si tare bine am ajuns.

Kosovo is Serbia!

jack.

~ by Jack Rider on February 24, 2008.

3 Responses to “kosovo is serbia”

  1. pfff. i feel the same. cah cah musulmani nebuni

  2. begging for a new post!

  3. vache up son

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: