multumiri festive

Va multumesc! Doresc sa multumesc sincer tuturor celor ce nu au trimis mesaje de Anul Nou sau de Craciun. Multumesc acelor putini ce au realizat ca nu am nici un merit nici in Nativitate, nici in trecerea in noul an, si prin urmare nu au gasit de cuviinta sa ma felicite pentru aceasta.

Pentru mine a fost mereu tare dubios sa primesc urari si felicitari de sarbatori. Nu inteleg sincer de ce se naste de sarbatori mania asta…sa umplem de bani Vodafone-ul, Orange-ul si Cosmote-ul, ca sa ne uram numai bine unii altora. Haideti sa stabilim de la inceput ca ne vrem toti binele si sa nu ne mai SMSuim in isteria asta de sarbatori. Cum orice fenomen de masa trebuie sa isi aiba evidentiatii sai apar mereu tentele originale: mesaje “haioase”,”sexy”(semi-pornografice dar treaca de la mine), mesajele “extravagante”.

Chiar nu realizeaza nimeni ca in toata extravaganta asta de a trimite un mesaj cat mai rafinat se nasc niste monumente de chici si pupincurism?
Incercam acum cateva zile sa discut cu un prieten de chestia asta, si el o tinea pe a lui ca domne` e traditie, asa se face, e politicos. Voi incheia expunandu-mi punctul sincer de vedere:

E pe dracu` acum cativa ani ce se trimiteau? Se trimiteau cateva scrisori, cu ceva felicitari dragute sau mai putin dragute si gata, dar in cazul ala era ceva munca, alegeai ceva, scriai ceva cu mana ta. Poate ca nici alea nu erau sincere, dar erau mai de corazon.

Send to all ?

jack.

~ by Jack Rider on January 4, 2008.

3 Responses to “multumiri festive”

  1. hei ai uitat de aia care “se ataca” daca nu le “reply” la sms-ul cu mosu cel fierbinte.
    P.S.: mie de ce nu mi-ai dat sms de craciun/an nou?! o sa dormi pe pres pt aceasta ne sabuinta. (hihi)

  2. un mesaj de mare inspiratie pe care l-am primit a fost “e craciun, roaga-te sa ninga si fii bucuros ca inca traiesti”. e posbil sa nu fi citat intocmai, pt ca l-am sters la putin timp dupa momentul primirii…

  3. Fie ca sarbatorile sa va aduca lumina in suflet, bucurii, sanatate, fericire. sa fiti mai buni si sa aveti un an nou fericit. gluma penibila: la anu si la multi bani. gluma si mai penibila: sa-ti aduca mosu multi multi bani. gluma trista: mos craciun e pedofil. umor negru: la doi mosi craciuni primesti unu gratis doar cu cuponul mcdonald’s pe care-l primesti GRATUIT la un meniu McPaineAlbaCuCeapa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: