Nasul Adei Milea

Veste veste! Prea putin mediatizata pe la noi dar foarte la moda in afara (Anglia cu predilectie) Ada Milea scoate un nou album. “Nasul” porneste de la povestirea cu acelasi nume a lui Gogol, iar proiectul de fata este defapt o piesa de teatru montata de Alexandru Dabija la Teatrul “Radu Stanca” din Sibiu. Pe scena in varianta teatrala apar Ada Milea si Bogdan Burlacianu(Fara Zahar), si credeti-ma spectacolul chiar e ceva. Ar fi misto de aveti ceva timp si mai stim noi ce sa trageti o fuga pana la Sibiu sa il vedeti. Pe onoarea mea de bloger dezinteresat va spun ca merita sa il vedeti, muzica Adei si a lui Bobo sunt merg perfect in regia lui Alexandru Dabija, stilul sau direct si foarte inteligent imbinandu-se perfect cu video proiectia ce asigura practic scenografia, realizata de Andu Dumitrescu.

Spectacolul e o imbinare foarte reusita de teatru, muzica si video art. Rar vezi asa ceva pe la noi, asa ca merita sa vedeti minunea. Eu unul am avut marea bafta de a vedea spectacolul anul asta in FNT, lucru pentru care multumesc din nou domnului Dabija. Poate sunt eu subiectiv, dar pentru mine a fost spectacolul anului.
Spun din nou sus si tare ca dupa mintea mea Ada Milea e cea mai originala chestie de pe la noi, musicalo-teatral vorbind, si imi pare tare rau ca pe la noi nu se promoveaza decat chestii de genul The BlaBlas ca new and hip stuff…adica si aia e bine..dar hai tata ca se poate si altceva.

Albumul e out, mergeti repede la magazine si luati-l chiar ii ceva tare fain.

jack.

~ by Jack Rider on December 19, 2007.

2 Responses to “Nasul Adei Milea”

  1. […] Burlacianu si Adrian Cristescu) Quijote si Quixote si multe alte jucarele de-ale ei si nitel din “Nasul”. Pe care TREBUIE sa-l […]

  2. […] catre natiune   Mesaj catre natiune. Joi 14 februarie 2008 la ora 21 pe TVR Cultural va fi “Nasul” de N.V. Gogol , regia Alexandru Dabija, cu Ada Milea si Bogdan Burlacianu. Eu unul am asteptat […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: